Over ons

Wie is Y&M Home Creations. Meer over ons en over ons bestaan.

LEES HIER ONS BLOG 

Y&M Home Creations is een webshop die ontstaan is vanuit een passie & liefde voor home design met een 'hotel chique' uitstraling. Dit is mede ontstaan door diverse hotel bezoeken tijdens stedentrips en werkbezoeken in binnen & buitenland.

 

Wat is de filosofie achter de naam?
Y&M: You & Me | You (jij) -> de klant &  Me (ik) -> mijn bedrijf.
Home: Staat voor een luxe, chique homestyling, (woonaccessoires) die trendy én ook betaalbaar zijn. Dit alles voor vele interieur stijlen zoals Hotel Chique, Japandi, Wabi Sabi, Modern chic etc.
Creations: De items | producten die Y&M Home Creations zelf creëert. Denk hierbij aan de Shop The Look Sets die wij, als team, samen stellen om de klant het gemakkelijk te maken.

Wat doen wij?
Wij bieden luxe, stijlvolle, chique woonaccessoires aan die trendy & betaalbaar zijn, waar je jouw eigen droomhuis geheel stijlvol mee kan inrichten. Deze stijl is te omschrijven als ‘hotel chique’ maar kan ook een andere benaming hebben. Daarnaast passen vele woonaccessoires in vele andere woonstijlen zoals, Scandinavisch, Stoer, Japandi Stijl, Zwart Wit Wonen.

Alles is te herkennen aan het gebruik van warme materialen, natuurlijke tinten met een luxe touche.

Daarbij zijn wij regelmatig op zoek naar mooie pareltjes voor jouw droomhuis. 
Doordat wij onze voorraad bewust laag houden, kunnen wij een divers & wisselend assortiment aan bieden, die helemaal mee gaat met de trends van nu en die komen gaan. Door vakbeurzen te bezoeken, vele woonbladeren te lezen en in contact te zijn met trendwatchers doen wij de meest recente trends op.

Wat vinden wij belangrijk?
Wij vinden het contact én de samenwerking met de klant erg belangrijk. Om deze reden zijn wij actief op Sociaal Media om zo in contact te zijn met de klant & waar wij een selectie van onze artikelen en trends posten. Maar ook vragen stellen aan de klanten.

 

 

Heb jij al onze auto gespot? Y&M Home Creations Bedrijfswagen