Over ons

Wie is Y&M Home Creations. Meer over ons en over ons bestaan.

LEES HIER ONS BLOG 

Y&M Home Creations is een webshop die ontstaan is vanuit een passie & liefde voor home design met een 'hotel chique' uitstraling. Dit is mede ontstaan door diverse hotel bezoeken tijdens stedentrips en werkbezoeken in binnen & buitenland.

 

Wat is de filosofie achter onze naam?
Y&M:   You is de klant (jij) en Me is mijn bedrijf.
Home:  Staat voor een Luxe ‘Hotel Chique’ homestyling plus accessoires & klein meubilair, die trendy én ook betaalbaar zijn.
Creations: Zijn de producten die Y&M Home Creations zelf creëert. Denk hierbij aan de Shop The Look Sets.

Wat doen wij?
Wij bieden luxe, stijlvolle, chique woonaccessoires aan die trendy & betaalbaar zijn, waar je jouw eigen droomhuis geheel stijlvol mee kan inrichten. Deze stijl is te omschrijven als ‘hotel chique’ maar kan ook een andere benaming hebben. Daarnaast passen vele woonaccessoires in vele andere woonstijlen zoals, Scandinavisch, Stoer, Japandi Stijl, Zwart Wit Wonen.

Alles is te herkennen aan het gebruik van warme materialen, natuurlijke tinten met een luxe touch.

Daarbij zijn wij regelmatig op zoek naar mooie pareltjes voor jouw droomhuis. 
Wij houden onze voorraad bewust laag, zodat we een divers & wisselend assortiment aan kunnen bieden met de trends van nu en die komen gaan. De meest recente trends doen wij op door vakbeurzen te bezoeken en in contact te zijn met trendwatchers.

Wat vinden wij belangrijk?
Wij vinden het contact én de samenwerking met de klant erg belangrijk. Om deze reden zijn wij actief op Sociaal Media om zo in contact te zijn met de klant & waar wij een selectie van onze artikelen en trends posten. Maar ook vragen stellen aan de klanten.

 

 

Heb jij al onze auto gespot? Y&M Home Creations Bedrijfswagen