Herroepingsrecht

HERROEPINGSRECHT:

Artikel is toch niet goed, kleur valt tegen of er is wat anders! Jammer want ondernemer Y&M Home Creations heeft geprobeerd om zoveel mogelijk en zo duidelijk mogelijk foto's / filmpjes & teksten te plaatsen. Maar uiteraard kan het altijd gebeuren. 


“U heeft het recht uw *bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met Y&M Home Creations opnemen via retour@ymhomecreations.nl. Zij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

 

Download hier het herroepingsformulier van de website.
- Retourprocedure Ondernemer: Y&M Home Creations heeft een speciale stappenplan voor retour. De ondernemer doet een vriendelijk verzoek om dit stappenplan te volgen. In dat stappenplan heeft de ondernemer ook getracht om de regels van de wet ook goed uit te leggen. Lees dit goed en voorkom narigheid voor als het niet goed gaat met het retourneren.
Ga hier naar het stappenplan v.d. retourprocedure

*Artikelen die uitgezonderd zijn voor herroepingsrecht die toch worden geretourneerd worden weer teruggestuurd naar de consument. Dit wordt gedaan na betaling van verzendkosten. De gehele verantwoordelijkheid ligt bij de consument.