Personal Shopping
Een Personal Shopper is iemand die shopt 'in opdracht van'.
Y&M Home Creations biedt heel graag ook deze dienst aan als extra service! 

 

  • Heb jij een artikel bij iemand anders gezien en vraag je je af of wij die ook hebben of kunnen bestellen?
  • Ben jij benieuwd of een bepaald artikel ook in een andere vorm / maat / kleur is?
  • Heb jij iets op de website van een bepaald merk / leverancier / groothandel gezien?
  • Heb jij een vraag of Y&M aan een specifiek artikel kan komen en het staat niet op de site?
  • Ben jij opzoek naar accessoires / kleine meubels maar je komt er niet echt uit, ook daar kan het team van Y&M jou daar misschien bij helpen?

Er zijn zeker mogelijkheden dat het team van Y&M Home Creations het vaak voor je kan bestellen dus zeker altijd vragen of er mogelijkheden zijn. Y&M kan meer dan wat je misschien weet. 


Benieuwd wat wij jou kunnen aanbieden?
Neem gerust contact op met het team van Y&M Home Creations via onze klantenservice.


- De meeste communicatie zal gaan via WhatsApp. Dit is ook het makkelijkst i.v.m. de foto's / filmpjes. 
- Alles gaat in overleg met jou. Het team van Y&M Home Creations zal geen enkele stap nemen zonder toestemming van jou.
- Wil je liever eerst een offerte laten maken dan is die mogelijkheid er altijd. Sowieso maken wij vanaf bestellingen boven de €250,00 eerst een offerte voordat we overgaan tot bestellen. 
- Deze service valt bij ons, Y&M Home Creations, onder de dienst Personal Shoppping.
- Let op dat daar ook andere voorwaardes aan zitten. Hieronder een stuk hoe wij, het team van Y&M Home Creations, dan te werk gaan.

Definities in de voorwaarden

In deze voorwaarden wordt verstaan onder:
1. Consument: de natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van beroep of bedrijf en een overeenkomst op afstand aangaat met de ondernemer;
2. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt;

3. Herroepingsrecht: de mogelijkheid voor de consument om af te zien van de overeenkomst op afstand;
4. Algemene Voorwaarden: de onderhavige Algemene Voorwaarden van de ondernemer.

Y&M Home Creations biedt deze dienst aan met 2 opties:
Optie 1.  "Ik heb geen haast" |  Deze dienst is vrijblijvend en gratis.
De ondernemer doet op eigen verzoek navraag bij de leverancier of als de ondernemer naar de groothandel gaat, zullen zij voor de consument gaan kijken wat de eventuele opties er zijn. Deze optie is voor de ondernemer niet tijdgebonden. Uiteraard houden ze de consument wel op de hoogte van alles. 

Optie 2. "Op afspraak" | Deze dienst kan alleen tegen betaling.
Wilt de consument echt op afspraak, voor een bepaald termijn, dat de ondernemer een personal shopper is, dan wordt het een andere samenwerking en is de ondernemer genoodzaakt om extra kosten te gaan berekenen. Deze kosten zijn dan op basis van een uurtarief en het aantal kilometers die er gereden moet worden.
De kosten voor deze optie zijn:
Uurtarief: €15,00 - €25,00 
Kilometer toeslag: €0,25 p/km
 
Hoe wordt deze dienst aangeboden:
- De consument neemt contact op met de ondernemer, of als de ondernemer zelf voorstelt om bij de groothandel even te kijken, gaat het via ondernemer zelf.
- Naar aanleiding van de vraag van de consument neemt de ondernemer contact op met de leverancier of gaat de ondernemer zelf naar de groothandel.
- De ondernemer zal de consument regelmatig op de hoogte houden.
- De ondernemer is verplicht van te voren aan te geven dat zij deze dienst kunnen aanbieden aan de consument maar dat er wel andere voorwaardes aanzitten.
- De ondernemer zal eventueel foto's / filmpjes maken. (als ze zelf bij de groothandel zijn)
- De ondernemer zal zoveel mogelijk details geven van het artikel zoals maten, kleur etc.
- De ondernemer bied deze dienst d.m.v. vooraf betalen.
- Annuleren, ruilen & retour na betalen is niet meer mogelijk. Dit zal voor de betaling ook nogmaals aangegeven worden.
Betaling:
Deze dienst wordt alleen aangeboden via vooraf betalen! Via een Tikkie of via IDEAL. Achteraf betalen is niet mogelijk, mits ondernemer dit in overleg goedkeurt. 

Zodra de ondernemer voor de consument een bestelling moet gaan doen of als de ondernemer bij de groothandel is en de consument wilt dat de ondernemer het item, met uitdrukkelijke instemming van de consument, meeneemt, vraagt de ondernemer aan de consument om eerst de betaling te doen. Daar zal de ondernemer ook altijd nog aangeven wat de voorwaardes zijn.

- Staat de ondernemer bij de groothandel gaat deze betaling via een TIKKIE.
- Moet de ondernemer het item nog bestellen dan gaat de betaling via IDEAL.

De ondernemer zal na betaling er voor zorgdragen dat het item bij de consument bezorgt wordt. Dit op dezelfde manier zoals elke bestelling die bij ondernemer gedaan wordt. Alles wordt met liefde en met zorg ingepakt en bezorgd! Verzendkosten zijn hetzelfde als bij een normale bestelling.
Ondernemer stuurt bij bedragen vanaf €250,00 eerst een offerte naar de consument. Na goedkeuring en ondertekening van deze offerte gaat de ondernemer pas voor de consument over tot inkopen van aangevraagde bestelling.
 
Herroepingsrecht:
Deze extra service wordt door de ondernemer als dienst aangeboden. De definitieve bestelling wordt pas gedaan met uitdrukkelijke instemming van de consument en valt daardoor onder artikel 8. Uitsluiting herroepingsrecht (Algemene voorwaarden). De consument heeft dus in dit geval geen recht op zijn herroepingsrecht.

Daardoor kunnen op aanvraag bestelde artikelen na bestelling niet meer geannuleerd, geretourneerd of geruild worden. Dit omdat de ondernemer het niet standaard in hun assortiment heeft en de consument ook akkoord is gegaan met deze bestelling en deze voorwaarden.

Alles wat hierboven genoemd is staat ook vermeld in de algemene voorwaarden van de ondernemer, alleen is het op deze pagina het stuk over deze dienst helemaal uitgeschreven.