Y&M Buitenkansjes - Servicevoorwaarden

Y&M Buitenkansjes
Wat zijn dat nou eigenlijk?

Bij sommige woonaccessoires zie je de optie 'Buitenkansjes', maar wat is dit nou eigenlijk?

BUITENKANSJES zijn woonaccessoires die bij ons niet door de kwaliteitscontrole komen.

Dat wil zeggen dat bijvoorbeeld een prachtige windlicht, vaas, luxe kandelaar of andere woonaaccessoires niet voldoen aan onze eisen die wij, als team, hebben opgesteld om zo een goed, kwalitatief, luxe & exclusief assortiment aan te kunnen bieden in onze shop. Een andere reden kan ook zijn dat woonaccessoires bij in ons het magazijn een lichte beschadiging hebben opgelopen.

Wij hebben het product zorgvuldig gecontroleerd en geven het graag een nieuw leven. Natuurlijk met een mooie korting en dezelfde voorwaarden.

Wanneer je bij de omschrijving kijkt, vind je meer informatie over de staat van het product en – indien van toepassing – foto’s van de beschadiging. Op deze manier kun je een weloverwogen keuze maken: kies je voor een nieuw product of voor hetzelfde product met een kleine beschadiging, maar wel aantrekkelijk geprijsd. 'Buitenkansje'-producten kunnen o.a. de volgende schoonheidsfouten hebben: 
 

 • Schoonheidsfoutjes
  Deze woonaccessoires zijn in nieuwstaat, alleen ze hebben voor onze eisen, die wij aanhouden, iets te veel pitjes, te grote pit, blaasjes, strepen, een deukje, een krasje etc etc. Wil dat dan zeggen dat het product niet mooi is? NEE ZEKER NIET!! Alleen wij willen onze klanten graag het mooiste geven en daar vallen deze dan net buiten. Maar ze zijn alsnog PRACHTIG! en kunnen ook heel goed in elk interieur! Ons team vind ze eigenlijk mooier omdat dit juist de perfecte kenmerken zijn van handwerk!
   
 • Licht beschadigd
  Het product is zo eigenlijk nieuw maar bevat alleen wat krasjes | deukjes. Deze beschadigingen beïnvloeden de werking van het product niet. Vaak zijn er foto's toegevoegd, waarop de beschadiging te zien is. 

Levering

Natuurlijk worden ook onze 'Buitenkansje'- producten ook snel 'thuis' bezorgd. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden die we bij alles hanteren. 

Lees meer over onze leveringsvoorwaarden

Retourneren

Onze retourvoorwaardes gelden ook voor de BUITENKANSJES. Wij begrijpen dat het soms lastig is om via een beeldscherm de staat van het product te beoordelen. Daarom bieden wij voor de Buitenkansje -woonaccessoires ook het zichttermijn van 14 dagen aan. In deze periode kun je aan ons kenbaar maken dat je de overeenkomst wilt ontbinden. Na ontbinding heb je nog 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen. Dit gebeurt in originele staat en originele verpakking, natuurlijk indien redelijkerwijs mogelijk. Dit is dan uiteraard de staat waarin je het product hebt ontvangen. Mocht je de producten gebruiken op een manier die verder gaat dan dat noodzakelijk is om de producten te beoordelen, dan kunnen wij hiervoor waardevermindering in rekening brengen. Houdt er rekening mee dat voor retourneren de kosten voor de klant zijn. 

Lees meer over onze retourvoorwaarden

Garantie

Garantie is ook van toepassing op 'Buitenkansje'-producten met als uitzondering dat er geen beroep op garantie kan worden gedaan voor het defect of de beschadiging die wij op onze website bij het product vermeld hebben. 

 

Voorwaarden

 • Cadeaubonnen | E-Giftcards zijn in te wisselen bij het bestellen van een 'Buitenkansjes'–accessoires.
 • Kortingscodes en de nieuwsbrief korting is uitgesloten.
 • Promoties, zoals acties voor gratis producten of een cashback, gelden niet voor 'Buitenkansje'-producten.
 • De prijzen staan vast en zijn niet onderhandelbaar.
 • De korting wordt altijd berekend aan de hand van de actuele verkoopprijs van het product en kan daarom wijzigen.

 Ontdek alle 'Buitenkansjes'