#YesYMHomeCreations

Wat gaaf, je hebt een van onze producten geshopt en die mooi op de foto gezet in jouw interieur. We willen jouw foto graag delen met onze volgers en klanten zodat we hen ook kunnen inspireren. Om je foto te kunnen delen, hebben we je toestemming nodig. Dit doe je door #YesYMHomeCreations te gebruiken.

Gebruik je de hashtag #YesYMHomeCreations, dan geef je ons toestemming voor het volgende:

  • Jouw foto te delen via onze verschillende Social Media kanalen.
  • Jouw foto te gebruiken voor online advertenties, onze e-mail nieuwsbrief, online folders en brochures.
  • Jouw foto te gebruiken op onze website Y&M Home Creations
  • Jouw foto te gebruiken in onze offline media.
  • Jouw foto te gebruiken in offline en online materialen en media in onze fysieke winkels.
  • Sta jij of iemand van jouw huishouden op de foto? Ook dan geef je ons toestemming middels #YesYMHomeCreations om je foto te gebruiken op dezelfde manieren;
  • Foto’s met kinderen in beeld worden door ons niet gedeeld of gebruikt. 

Eigendom

De foto die je met ons deelt, blijft jouw eigendom. Ook na het geven van toestemming middels #YesYMHomeCreations

Naamsvermelding

Uiteraard vermelden we altijd jouw Social Media account waarmee je de foto hebt gedeeld. Is het toch gebeurd dat jouw naam niet of foutief is toegevoegd bij jouw foto, laat het ons weten door een mail te sturen naar klantenservice@ymhomecreations.nl met als onderwerp 'toestemming #YesYMHomeCreations'. Laat ons weten om welk Social Media account het gaat en op welke pagina je de foto zonder naamsvermelding hebt gezien door de websitelink en een screenshot van de pagina mee te sturen.

Geen toestemming / foto verwijderen

Wil je liever niet dat we je foto delen op onze kanalen? Dat kan natuurlijk. Je hoeft dan niks te doen. Wanneer je niet reageert met #YesYMHomeCreations, gebeurt er niks en zullen we de foto niet gebruiken.

Heb je ons al toestemming gegeven, maar heb je spijt? Je kan je toestemming intrekken door ons te mailen. Stuur een e-mail naar klantenservice@ymhomecreations.nl met als onderwerp 'geen toestemming #YesYMHomeCreations'. Laat ons in de e-mail weten om welke foto het gaat en stuur ons een screenshot en websitelink mee. Het verwijderen van de foto gebeurt binnen 30 dagen. Gaat het om een verzonden e-mail nieuwsbrief of andere offline marketing etc. dan is de foto helaas niet meer te verwijderen maar dan zullen we uiteraard het na jouw bericht het ook niet meer doen.

 Gebruiksovereenkomst

  • Je verleent aan Y&M Home Creations een niet-exclusief commercieel recht om de content via de diensten of diensten van derden te gebruiken en te vermenigvuldigen voor commerciële doeleinden. Hieraan zitten geen restricties of beperkingen verbonden.
  • Y&M Home Creations of derden in opdracht van Y&M Home Creations mogen jouw werk gebruiken om hier afgeleide werken van te maken. Je hebt m.b.t. dit afgeleid werk geen recht op inzage of goedkeuring van het werk, de reclametekst die er aan wordt gekoppeld of het doeleinde waarvoor het wordt ingezet.
  • Je doet afstand van aanspraken op royalty’s m.b.t. jouw content of hiervan afgeleide werken.

Zie onze complete privacybeleid.