Contact


Vragen of advies nodig? Neem gerust contact met ons op, wij helpen graag!
Wij zijn het makkelijkst te bereiken op WhatsApp of Live chat.

✭✭

Om jou wellicht wat tijd te besparen,
Wij hebben ook een heel uitgebreid veel gestelde vragen pagina.
Kijk alsjeblieft ook daar om eventueel al een antwoord op je vraag te krijgen
Via de Live Chat (rechts onderin) kan je ook je vraag intikken en kom je (als het goed is) ook gelijk bij het juiste antwoord!

✭✭

VRAGEN: "WAAR BLIJFT MIJN BESTELLING?"

Y&M Home Creations heeft, zoals ook op de website en in de bevestigingsmail staat is de verzendtijd op dit moment 1 á 4 werkdagen. Hoe we dat berekenen staat ook duidelijk uitgelegd. Het zou kunnen zijn dat het 1 dag langer zijn, maar dat staat dan duidelijk overal aangegeven.

Zodra jouw pakket ingepakt is & klaar staat om te verzenden krijg je direct een mail met je track & trace code. Ook vanuit DPD wordt je op diverse momenten op de hoogte gebracht! 
Waarom dan pas een track & trace?: Dit doet het team expres zodat je niet al eerder een melding kan krijgen dat je bestelling geleverd gaat worden en dan  toch niet geleverd wordt  Dit scheelt een hoop irritatie | verwarring & frustratie. Het team vraagt jou als je blieft ook pas contact met de klantenservice op te nemen als je nog niets vernomen hebt op de 5e werkdag! Het team neemt graag iets meer tijd om jouw bestelling goed in te pakken. 

Dank je wel voor je begrip!


Klantenservice

Onze klantenservice is elke werkdag bereikbaar van 09:00 - 21:00uur via:
- WhatsApp: +31(0)6 83508097 Dit is geen telefoonnummer
- Live chat: Chat onderaan de pagina met ons.
- E-mail: klantenservice@ymhomecreations.nl
- Zakelijk: info@ymhomecreations.nl

SMS en op andere mailadressen wordt er niet gereageerd!

Geen mail ontvangen? Check ook je SPAM map! 

In het weekend is onze klantenservice gesloten. Wij zijn voor spoed | noodgevallen eventueel alleen op WhatsApp bereikbaar maar het kan dan wel langer duren voordat wij reageren. Houdt daar rekening mee.

Kijk hier voor de aangepaste openingstijden van Y&M Home Creations.

Contact

Y&M Home Creations
Kastanjelaan 20, 2351 NG Leiderdorp
(Dit is géén bezoekadres)
KvK nummer: 81514069
Btw nummer: NL003572716B62

Bestelling ophalen
Y&M Home Creations biedt een GRATIS ophaal service aan. Dit is op afspraak!
Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag: 13:00 - 20:00uur. In het weekend eventueel in overleg. Op zondag altijd gesloten!!


Verkooppunt / Winkel

Helaas zijn wij begin 2023 gestopt om een stukje van ons assortiment aan te bieden bij een verkooppunt. Wellicht gaan we het in de toekomst weer een keer proberen, maar voor nu houden we het alleen bij onze webshop.  Heb jij een verkooppunt en denk jij dat onze accessoires een mooie aanvulling kan zijn voor jouw shop (conceptstore) neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wie weet kan er een mooie samenwerking tot stand komen.

Samenwerking 
Y&M Home Creations wil blijven groeien! Wij doen elke dag weer ons best om ons assortiment up to date te houden & mee te gaan met de trends. Wij geloven in krachtige samenwerkingen en kijken graag naar mogelijkheden om onze marktpositie te versterken. Heb je, vanuit zakelijk oogpunt, een goed idee of heb je een samenwerkingsvoorstel welke perfect past bij ons bedrijfsprofiel? Neem dan contact met ons op via e-mail klantenservice@ymhomecreations.nl. Wij bekijken elk bericht serieus en reageren eventueel persoonlijk terug. Wij zijn niet gediend van SPAM. Dus denken wij dat het niet bij ons past of is het een e-mail die naar iedereen gestuurd word dan word de mail direct verwijderd.

Lees wel eerst even ons protocol voor samenwerking.

Contact 
Voor vragen kijk als eerste op ons uitgebreide pagina veel gestelde vragen.
Staat jouw vraag daar niet tussen? Neem dan contact met ons op. Dat kan via de chat, Whats App, e-mail of vul dan onderstaand contactformulier in, wij helpen je graag. Wij doen ons best om binnen 24 uur te reageren!


Telefonisch zijn wij voor onze klanten, op werkdagen, eventueel bereikbaar van 14:00-16:00uur op +31(0)71 8891708 Wij zijn een klein team dus houd er rekening mee dat de telefoon niet altijd opgenomen word. Het handigst is om een WhatsApp bericht te sturen.