Wie is Y&M Home Creations

Y&M Home Creations, Het gezicht & de oprichter van deze website.
Het gezicht achter Y&M Home Creations

Hi, ik ben John, het gezicht & de oprichter van Y&M Home Creations.
Zoals je op de foto ziet ben ik hier druk bezig met o.a. de website en Mylo komt er dan geregeld even gezellig bij. Mijn vrouw en ik hebben haar eind 2019 geadopteerd op Bonaire en in januari 2020 konden we haar eindelijk in onze armen sluiten. Ze is echt een lieve, sociale hond die graag bij je is. Grote kans dat je haar wel vaker gaat zien op de foto’s.

 

Y&M Home Creations is een webshop die ontstaan is vanuit een passie & liefde voor home design met een 'hotel chique' uitstraling. Mede ontstaan door diverse hotel bezoeken tijdens stedentrips en werkbezoeken in binnen & buitenland.


Wat is de filosofie achter onze naam?

Y&M: You is de klant en Me is het bedrijf Y&M Home Creations.
Home: Staat voor een Luxe ‘Hotel Chique’ homestyling plus accessoires & klein meubilair.
Creations: Zijn de producten die Y&M Home Creations zelf creëert.

 
Wat doen wij?
Wij bieden luxe, stijlvolle en chique woonaccessoires aan waar je jouw eigen droomhuis geheel stijlvol mee kan inrichten. Deze stijl is te omschrijven als ‘hotel chique’ en te herkennen aan het gebruik van warme materialen, natuurlijke tinten met een luxe touch.

Daarbij zijn wij regelmatig op zoek naar mooie pareltjes voor jouw droomhuis.

Wij houden onze voorraad bewust laag, zodat we een divers & wisselend assortiment aan kunnen bieden met de trends van nu en die komen gaan. De meest recente trends doen wij op door vakbeurzen te bezoeken en in contact te zijn met trendwatchers.


Wat vinden wij belangrijk?
Wij vinden het contact én de samenwerking met de klant erg belangrijk. Om deze reden zijn wij actief op Sociaal Media om zo in contact te zijn met de klant & waar wij een selectie van onze artikelen en trends posten.


Creations
Wij vinden het erg leuk om ook onze eigen creaties kwijt te kunnen in deze webshop. Daarom ook de naam Creations in de bedrijfsnaam. De eerste creatie die we in de webshop hebben geïntroduceerd waren de Droogbloemen.
Maar we willen juist geen droogboeketten aan gaan bieden en dan uiteindelijk wat anders leveren. Het concept wat ik er achter heb bedacht is juist het boeket eerst maken, daarna foto's en een filmpje en dat in de shop aanbieden.
Dus: Wat je ziet, is ook wat je krijgt! Dit hebben we een tijdje gedaan maar daar zijn we meegestopt. We merkten toch dat de vraag steeds minder werd, zeker nu de zijdenbloemen veel beter van kwaliteit zijn geworden. 
Wat we wel doen is ons focussen op Shop The Look. Het team maakt dan hele looks en zet die in zijn geheel op de site. Zo creëren we toch weer hele prachtige creaties voor de klant en is de klant direct blij met alles in 1. 

Ik hoop dat ik mijn ideeën nog meer kan gaan uitbreiden met mijn eigen creaties, maar dit is er dus iets ervan! 


Je krijgt wat je ziet
Wat ik ook erg belangrijk vind is dat de klant moet weten wat hij/zij krijgt! Daarom maken wij van elk product veel foto's zelf! Dat neemt veel tijd in beslag maar ook erg leuk om te doen en soms komt daar ook weer een mooie Shop The Look van.
Alles wat je ziet in de shop is dus van ons eigen voorraad of wat foto's van de leverancier. We wisselen dus veel van foto's en de prijzen kunnen ook wat veranderen, dit omdat we gevarieerd inkopen.

Heb je nog vragen, opmerkingen of iets anders, ik ben altijd in voor een praatje. Laat het me weten via contacten of reageer onder een post op bijvoorbeeld Social Media. 


Vriendelijke groet, 
John, het team en een poot van Mylo

 


Leuk als je een reactie achter laat.

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.