Rookglas, Windlichten & Vazen

Rookglas Grey & Taupe shop het assortiment bij Y&M Home Creations. Tasman & Pear, wij hebben mooie sets voor jou gecreëerd, shop ze met een leuke korting

Rookglas Windlichten, Vazen. Ze zijn niet meer weg te denken in ons huis.

Mond geblazen windlichten / vazen met een strakke uitstraling. Echt een lust voor het oog én voor de bloemen. De glascollectie wordt deels vervaardigd uit gerecycled glas. Duurzaam, handgemaakt, innovatief en milieubewust.

Y&M Home Creations heeft er voor gekozen om 2 kleuren in hun assortiment te nemen namelijk het mooie Grey / Zwart & de luxe en chique kleur Taupe, ook wel Coffee of Cognac genoemd. Maar er zijn meer kleuren zoals blauw & groen, heb je daar interesse in neem dan gerust contact met ons op.

𝗚𝗿𝗲𝘆 maar ook 𝗧𝗮𝘂𝗽𝗲 zijn kleuren die prachtig staan bij vele woonstijlen:
⎈ Hotel Chique
⎈ Romantisch Chique
⎈ Modern Chique
⎈ Elegant Chic
⎈ Metropolitan
⎈ Vintage
⎈ Landelijk
⎈ Klassiek

⎈ De grey past heel mooi bij Zwart - Wit wonen.
⎈ Stoer wonen, Industrieel kan ook heel goed.
⎈ De Taupe past ook weer mooi bij Scandinavisch wonen maar ook weer bij de mooie Bohemian woonstijl.
Maar wat dacht je van de nieuwe woonstijl Japandi? Daar zal de Taupe echt héél mooi bij staan.

Nou eigenlijk lees je het al. Wij kunnen bijna alle woonstijlen wel opschrijven. Zo veelzijdig zijn de rookglas woonaccessoires.

Naast dat de windlichten qua woonstijlen zo veelzijdig zijn, zijn ze ook nog eens multifunctioneel. Ze staan heel mooi met een mooie kaars erin. Of de kaarsen nu branden ja of nee. Ze zijn echt een eyecatcher in jouw huis. Maar ben je het even zat als windlicht dan haal je de kaars eruit en doe je een mooi boeket in of een paar takken. En dan is het weer een prachtige vaas. Hoe mooi is dat! 

Wist je dat Rookglas ook wel smokeyglas genoemd wordt.

✥ De gehele collectie van het Rookglas bestaat uit kwalitatief hoogwaardige producten.

Ze hebben een strakke, luxe uitstraling. Maar omdat deze windlichten met de hand gemaakt / mond geblazen worden, kunnen er kleine oneffenheden, blaasjes, deukjes, putjes & eventuele kleurverschillen in zitten. Ze kunnen ook verschillende diktes hebben. Houdt hier rekening mee.
Wij doen ons uiterste best om zo goed mogelijk de artikelen te sorteren.

Wij, Y&M Home Creations, maar ook onze leverancier(s), houden het uiteraard wel in de gaten en de accessoires moeten echt aan bepaalde eisen voldoen, maar juist doordat het niet fabriek producten zijn is elk accessoire dus echt uniek.

Ons team staat in nauw contact met 1 van de leveranciers en houdt elke dag het assortiment in de gaten. Dit omdat de aanlevering erg schaars is. Dat komt mede door de eisen die wij & de leverancier stellen. Het gebeurt dus geregeld dat het assortiment tijdelijk uitverkocht is. 

Zodra wij van de leverancier dan weer horen wanneer het weer leverbaar is zetten wij de accessoires direct in de PRE-ORDER.
Zo geven we jou de mogelijkheid om als 1ste weer te kunnen bestellen. Het kan ook zo zijn dat ze ineens weer op voorraad staan. Dat hebben we op een andere manier toch weer een aantal producten kunnen inkopen. 

Staat er geen PRE-ORDER van jouw woonaccessoire en wil je het écht heel graag hebben? Neem dan even contact met ons op. 

✥ Diverse prachtige Inspiratie Sets 

Heb je even geen inspiratie, ben je op zoek naar wooninspiratie sets, houd je van gemak, zoek je een leuk cadeau? Of welke andere reden dan ook. Y&M heeft het voor jou al makkelijk gemaakt en hebben al diverse leuke Y&M Inspiratie Sets gemaakt van deze collectie. Denk aan een 3-delige Windlichten set, maar ook aan een set met windlichten, een vaas en eventueel gave pluimen erbij.
Koop jij de set dan krijg je gelijk ook nog eens een leuke korting. Makkelijker kan toch niet?

✥ Y&M ROOKGLAS / SMOKEYGLAS COLLECTIE 

>> ONZE ROOKGLAS COLLECTIE SHOP JE HIER << 
Zoek je iets anders van Rookglas of een andere kleur, zijn namelijk ook te koop in mooi blauw of groen, schroom je dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen altijd op zoek gaan voor je. Dat doen we graag.

 

✥ Foto's van klanten

Foto's van klanten van ons rookglas assortiment zijn altijd welkom en gebruiken wij weer heel graag voor onze marketing. Wil jij jouw foto graag delen. Stuur ze naar klantenservice@ymhomecreations.nl of whattsApp ze even. Wij zijn jouw er erg dankbaar voor. En zo kunnen we andere mensen ook weer inspireren. 

✥BREEKBAAR VERSTUREN

Service staat bij het team van Y&M Home Creations heel hoog en daar hoort ook GOED INPAKKEN bij!

Wij begrijpen als geen ander, dat je heel graag wilt dat jouw prachtige rookglas accessoires goed en heel aankomen bij jou! Dus wij letten heel erg op qua het inpakken.
- Alles wordt stuk voor stuk ingepakt met bubbelfolie.
- De doos wordt goed gevuld met bubbelfolie, luchtzakjes en zelfs piepschuim kan er gebruikt worden.
- De verzenddoos wordt voorzien van oranje tape met breekbaar erop! en eventueel ook andere etiketten.

Daarnaast hebben wij onze vervoersmaatschappij uitgekozen die voor ons het beste werkt en het best met onze pakketten omgaat.
Kunnen wij dan 100% garantie geven dat het heel aankomt.
NEE, dat kan niemand omdat je niet zelf levert maar we kunnen wel 100% garantie geven dat het goed opgelost wordt als het een keer toch niet goed gaat. (Geloof ons, dat is misschien 1% van alle pakketten) Wij zijn verzekerd voor onze pakketten en als er toch wat gebeurt en je volgt netjes de schadeclaim procedure, dan komt het helemaal goed en kan je echt gaan genieten van jouw prachtige woonaccessoires! 


Leuk als je een reactie achter laat.

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.