Personal Shopping

Y&M Home Creations Personal Shopping. Hoe fijn is dat? Jouw woonwensen doorgeven en wij gaan voor jou shoppen?
Vrijdag 1 oktober plaatste wij, zoals we bijna dagelijks wel doen, op IG & FB een story. We hadden de 1ste kerstballen (Tijger kop & KISS ballen) opgehangen bij "Feel your web", ons verkooppunt in Lisse. Nog niet wetende dat deze story tot iets super leuks zou komen.


Zaterdagochtend

Via een DM op Facebook kregen wij een vraag van een volger waar die tijger kop kerstballen te koop waren. Ze kon ze namelijk niet in de webshop vinden maar wilde ze wel heel graag kopen. Daarbij vroeg ze ook of er nog meer varianten te koop waren. Haar dochter is namelijk helemaal gek van tijger printjes. 

Wij hebben diezelfde ochtend nog contact met haar opgenomen. Wij gingen die dag toch nog naar de groothandel om o.a. kerstballen te gaan kopen voor de webshop, dus we konden direct voor haar gaan kijken. We hebben haar wensen opgeschreven en daarmee gingen we naar de groothandel. Tijdens het contact vroegen we aan haar of ze het leuk vond, als we bij de groothandel waren, dat we dan via WhatsApp contact met haar opnamen om zo het 1 en ander te laten zien, zodat zij zelf keuzes kon maken. Dat was een goed idee, dus dat hebben we ook zo afgesproken.

Groothandel

Eenmaal aangekomen bij de groothandel hebben we contact met haar opgenomen en zo begon het 'Personal Shoppen'. Wij maakte foto's & filmpjes en stuurde dat continue door naar haar. Daarnaast kon zij direct nog meer wensen doorgeven en wij gingen dan weer voor haar zoeken. Uiteindelijk zijn we samen met haar tot een leuke koop gekomen en werd het een spontane, geslaagde 'Personal Shopping'.

Klant

Dit was voor ons, als Y&M Home Creations, een super leuke 1ste ervaring. Het begon allemaal zo spontaan en gelukkig ervaarde de klant het ook zo.

"Lieve klant,
wij willen jou, via deze manier, nogmaals bedanken voor deze leuke ervaring en wij hopen dat alles naar wens is gegaan. Bedankt voor het vertrouwen die je in ons had en wie weet tot een volgende keer."

 

Personal Shoppen

Lees jij nou dit ervaringsverhaal en denk je: "Dit zou ik ook wel eens willen!"
Neem dan gerust contact met ons op. Vertel jouw wensen en wij zullen ons best gaan doen om aan jou wensen te kunnen voldoen. 

Hoe fijn is Personal Shopping eigenlijk? 
Je geeft je (woon) wensen door en wij doen de rest.

Je hoeft zelf de deur niet uit. (hoe lekker is dat?)
Je kan dan lekker thuis blijven of gezellig wat anders gaan doen.
Het kost je geen uren shoppen want iemand anders doet het voor je.
Het kost je niet je hele dag, winkel in winkel uit.
Het kost je geen benzine (diesel, elektra) en zelfs ook geen parkeerkosten. 
Het wordt bij jou huis bezorgt.
En zo kunnen we nog wel meer voordelen opnoemen.


Kan je er 'live' bij zijn? 
Ja, via WhatsApp houden we jou gelijk op de hoogte. We sturen foto's, filmpjes, prijzen kunnen we vaak ook gelijk doorgeven dus je weet direct waar je aan toe bent. Dit is het aller makkelijkst en zo zie je ook direct wat je eventueel koopt

 Wat zijn de kosten
Dat is heel variabel en ligt helemaal aan de wensen.


Heb je nog vragen? Wil je meer weten. Neem contact met ons op en wij vertellen jou alles!

Fijne dag lieve lezer,
Team Y&M Home Creations

 


Leuk als je een reactie achter laat.

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.