Nieuw Logo voor Y&M

Nieuw logo

Na ruim 1.5jr heb ik, John, samen met mijn team besloten om een nieuw logo te laten ontworpen. Een logo wat meer bij ons past. Daarbij zijn de kleuren van de website ook iets veranderd. Misschien zou je nu denken: "Waarom?" Ik vertel dit graag.

Toen ik begon met Y&M Home Creations is het altijd lastig om direct een goed logo te kunnen laten maken die ook echt bij jou past en bij de items die je verkoopt. Dit, omdat je nog niet helemaal weet welke 'kant' je helemaal op gaat met je shop. Nú, ruim 1.5jr later, ben ik daar samen met mijn team wel meer achter gekomen en kwamen wij samen ook tot de conclusie dat het logo niet helemaal meer paste bij Y&M Home Creations. Maar dan is de vraag: Wat ga je dan wel doen? En nog belangrijker: Wanneer ga je het aanpassen?
Aangezien ik eind 2022 besloot om mijn 1ste bedrijfswagen aan te schaffen en die ook belettering ging krijgen was het voor mij direct een mooie kans om ook een nieuw logo te laten ontwerpen en direct toe te laten passen op de gehele site.

Samen met een reclamebureau ben ik er voor gaan zitten en kwamen wij samen tot de conclusie dat het logo wel wat strakker en daardoor ook wat chiquer zou moeten gaan worden. Op zich hoefde er niet heel veel aan veranderd te worden aangezien ik de letters Y&M wel al goed vond qua letterstijl en deze ook echt bij mijn bedrijf past. Dus dat was even zoeken naar de juiste lettertype, maar daar hadden we ons reclamebureau voor. HOME CREATIONS wilden we er strak onder. En toen dat klaar was werd de kleur iets aangepast en daar was al ons nieuwe logo. 

De letters Y en de M worden ons beeldmerk en ga je ook vaker terug zien. Vooral in onze marketing en als je ons webshop opslaat op je computer zullen die 2 letters ook weer naar voren gaan komen als een soort van pictogram. 

Al met al was het wel weer even een spannende tijd, maar ook erg leuke tijd eind 2022. Want ja, je gaat niet zomaar even alles omgooien. Maar ik ben, samen met mijn team, wel heel blij met het eindresultaat. 

Dus voor de duidelijkheid: 
Y&M Home Creations is niets veranderd, alleen ons logo & huisstijl is veranderd!! Of kan ik beter zeggen: "We zijn meegegaan met de tijd waar we nu in zitten!"

Onder dit blog zal ik het nieuwe en het oude logo plaatsen en een foto met de bedrijfswagen! Wij zijn benieuwd wat jullie ervan vinden. Laat het ons gerust weten. 

Lieve groet,
John en uiteraard ook namens het team.

 

 


Leuk als je een reactie achter laat.

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.